Tiny Time Out

stilte voor jou

Tiny Time Out

De tijd hebben om niets te hoeven…

Tiny Time Out is letterlijk een kleine onderbreking. Het is stilte voor jou, waarin je niets hoeft. Een dagdeel vol aandacht, stilte en beweging. We maken een wandeling om aan te komen in de natuur. In het huisje krijg je een massage waarin je lijf wordt bewogen en geraakt voorbij de woorden. Dit geeft zachtheid, rust en helderheid. Daarna lekker bijkomen met een warm kopje en wat lekkers. Tiny Time Out duurt ongeveer 3 uur en vindt plaats in Ten Boer, vlak boven Groningen. De richtprijs is 95,- euro.

Voor een ieder die rust zoekt in het hoofd, zachtheid in het lijf of helderheid wil krijgen over bepaalde thema’s.

Tiny house: Simon Wijma (schrijver, reisgids en coach) en Marjan Borgers (lichaamsgericht coach en trainer) wonen beide in hun eigen tiny op het project Woldwijk. Onze tiny’s staan op een weiland buiten het dorp Ten Boer. Simons huisje is volledig uit 2e handsmateriaal gebouwd. Marjans huisje bestaat uit ecologische materialen en is volledig van hout. Tiny Time Out wordt door Marjan gegeven in één van beide huisjes, met op verzoek inzet van Simon voor de wandeling.

Over tiny wonen zegt Marjan: Zo leven betekent voor mij klein wonen met zo weinig mogelijk spullen. De faciliteiten zijn comfortabel primitief. Hierdoor ben ik me bewust van de impact van mijn leefstijl op de aarde. Moeite moeten doen om een warm huisje te krijgen om maar wat te noemen, geeft mij voldoening. Dit betekent hout hakken in de winter. Maar bijv als de zon schijnt is het halve opwarmen al gedaan. De eenvoud van zo wonen met veel groen om me heen, inspireert om niet te ingewikkeld te doen. Om steeds stiller te worden. Hierdoor voel ik beter wat klopt voor mij, voor nu, voor de wereld om me heen. Wat heb ik te doen? Mensen laten ervaren wat stilte en eenvoud is en wat luisteren naar je lijf kan betekenen.

 

 

 

 

 

Reacties van bezoekers: 

De ruimte om het huisje en het uitzicht geeft me rust in het hoofd, heerlijk al dat groen. Door de grote ramen blijf je je buiten voelen, ook al zit je binnen. 

Het hout geeft een fijne sfeer! Het valt me mee hoe ruim het voelt binnen.