En wat zet jij op het net in de wereld?

Ik stoei wat met de online zijn en de social media. En stel mezelf (steeds weer) de vraag: wat voedt mij? En wat wil ik nou eigenlijk in de wereld zetten?
Ik las in de happinez een artikel van Tijn Touber over licht verspreiden. Ja… voel ik dan. De wereld, wij mensen, IK heb licht nodig om te stromen, te doen wat zo klopt bij mij, bij mensen, bij de wereld. Maar hoe doe je dat online?
Het is best een klus om te vinden wat mij daarin ondersteunt. En wanneer zet ik licht in de wereld, wanneer nodig ik uit tot nog meer licht/liefde/levensstroom? En wanneer ervaar ik juist meer angst, onrust, verlamming, verbittering? Ik merk steeds meer hoe belangrijk het is om net als met dagelijkse fysieke voeding ook met de geestelijke en visuele voeding zorgvuldig te zijn. Moet ik tussen al het fastfood zoeken naar de voedende hap, de inspiratie? Of filter ik het al, door geen fastfood abonnement te nemen, maar als uitgangspunt naar de spirituele ekoplaza te gaan bijvoorbeeld? En zo nu en dan is fastfood ook best even lekker….
Om maar gewoon even concreet te worden…. online hou ik erg van:
*humor en lekkere zelfspot
*mensen die kunnen genieten van kleine dingen
*mooie initiatieven die verandering op gang brengen
*liefde in alle soorten en maten die mij steeds weer herinnert aan dat alles liefde is, zelfs ik liefde ben
*en de reminder dat we/ik al goed ben precies zoals ik nu ben. Want daarvan ga ik gloeien, kom ik tot rust, stroom ik beter en groei ik weer lekker verder. 😊 is nog meer licht en liefde, hoera!)
Ik vind het fijn om nog zorgvuldiger te zijn met wat ik in mij opneem via internet. En wat ik uitzend. Het is een mooie zoektocht. En ik ben daarin heel benieuwd hoe dit voor jou is. Wat voedt jou? En wat geef jij graag aan voeding aan jezelf, de mensen, deze prachtige wereld?
Hoor graag via jezelf.nu@gmail ❤