Tijdens de camino kwam ik enorm in de vertraging. Het ritme van lopen en de eenvoud van de dag gaf me rust en ruimte in mijn hoofd..

Al lopend mijmerde ik ook over wat ik nog meer wil met mijn vak, mijn roeping. Nu ik het zo schrijf, klinkt het heel groots: een roeping. Toch klopt het woord: ik voel me geroepen om me te verbinden met mensen en samen een stukje op te lopen om zo te laten ervaren hoe je hart weer verstaanbaar is. Want die harten van ons hebben rust en ruimte nodig om te kunnen spreken. Ik geloof stevig dat dat is wat deze wereld nodig heeft, sprekende harten!

Mijn hart zegt me: het mag nog dichterbij. De eenvoud van de sessies die ik geef, mag nog stiller, nog meer down to earth. Thuis gekomen wist ik het ineens: thuis in mijn tiny house en in de directe omgeving vind ik de meeste stilte en ruimte voor de fluistering van een hart. Zo ontstond Tiny Time Out. Een uitnodiging om stilte en ruimte te komen proeven en te luisteren wat jouw hart je wil zeggen. Het wordt een echt rustpunt: je komt aan, hoeft eigenlijk niets. We wandelen, je krijgt een massage, kopje thee of koffie met wat lekkers en er is veel tijd voor stilte en integreren.

Tiny time out duurt 3 uur, zodat er alle tijd is. Je kunt het inzetten om gewoon eens uitgebreid te ontspannen of juist met een thema of vraag waar je eens samen over wilt mijmeren, sparren of delen.

Binnenkort ook op de site te vinden, maar ik ben er zo blij van dat ik alvast even wil delen. Wil je meer weten? Stuur maar een berichtje. Je bent welkom

PS. voor wie het niet weet: Ik woon in een tiny project vlakbij Groningen, samen met mijn lief Simon in zijn eigen tiny. Onze tiny’s en omgeving zijn een heerlijke uitnodiging om te vertragen en in de natuur te zijn.